VTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM Slideshow

Ultimile Știri

PREMIERĂ MONDIALĂ - În curând în Bangkok va fi lansată electricitatea wirelles

Bangkok : - Locuitorii din Bangkok vor beneficia în curând de electricitate fără fir , după ce Ministerul Energiei și  Administratia Metropolitana Bangkok a anunțat pe 4 aprilie 2014, planurile pentru o reamenajare majora a rețelei de electricitate a capitalei .

Fuziunea rece confirmată de cercetători

Cercetătorul italian Andrea Rossi a reușit să obțină cantități uriașe de energie, la temperatură scăzută, a confirmat în premieră o echipă independentă de cercetători.

Utilizări de top

Utilizare


Anual consumul mondial de hidrogen se cifrează la peste 500 miliarde metri cub în diverse scopuri și în diferite domenii, a căror varietate și necesități sunt în creștere pe măsura scăderii resurselor de combustibili fosili și schimbărilor climatice datorate creșterii emisiunii de CO2 în atmosferă.

Descoperire


 Hidrogenul a fost descoperit de către chimistul și fizicianul englez Henry Cavendish în 1766, în urma unui experiment în care a studiat reacțiile dintre mercur și acid.

Titlurile de azi

Diverse

28-03-2014
Turbine eoliene pe autostrăzi
Turbine eoliene pe autostrăzi

Folosește mișcarea aerului produs de mașini pentru a produce energie. Designerul Pedro Gomes a conceptualizat un produs care se poate utiliza mișcarea vehiculelor pentru a genera energie regenerabilă pe autostrada....

Read more
28-03-2014
Generator de energía ES Pipe Azud
Generator de energía ES Pipe Azud

Tubul Waterwheel proiectat de inventatorul corean Ryan Jongwoo Choi , schimbă puterea apei care curge prin conducte, în energie pentru a fi utilizată în zone fără electricitate.

Read more
27-03-2014
How Wireless Energy Transfer Works
27-03-2014
Circuit Scribe: Draw Circuits Instantly
Circuit Scribe: Draw Circuits Instantly

electroninks.com

Read more