VTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM Slideshow

Potrivit oamenilor de știință de la Thunder Energies Corp, utilizând noi tipuri de lentile putem vedea ”entități” sau ”anomalii” atât în spațiu cât și în mediul terestru.

Aceste entități sunt detectate în mare parte în jurul instalațiilor militare și industriale.

Este vorba de un telescop revoluționar numit Santilli după numele inventatorului său, care folosește lentile concave nu convexe cum folosesc telescoapele Galileo, singurele utilizate până acum.

În anul 2014 Dr. Santilli a publicat rezultatul cercetărilor sale susținând că universul este plin de galaxii, asteroizi și raze cosmice formate din antimaterie – Documentul AICI: http://www.santilli-foundation.org/docs/antimatter-detect-2014.pdf

Santilli a realizat un telescop cu lentile concave capabil să observe lumina emisă de antimaterie, această lumină având un indice de refracție negativ.

 

La telescopul Galileo lentilele convexe fac ca acest tip de lumină (datorită indicelui de refracție) să se piardă în pereții telescopului pe când în telescopul Santilli lumina materiei este cea care se pierde în pereții telescopului rămânând vizibilă lumina antimateriei.

Pentru acuratețea observațiilor se lucrează cu o pereche de telescoape (unul Galileo și unul Santilli) strict în aceleași condiții, astfel se ia în cosiderație ca antimaterie doar ce apare numai pe imaginile obținute cu telescopul Santilli fără nici o urmă de prezență pe imaginile luate cu telescopul Galileo.

Cu noul său telescop Santilli a făcut o descoperire incredibilă și anume a identificat două tipuri diferite de entități terestre invizibile (ITE) care au fost observate și fotografiate.

Aceste entități sfidează cunoștințele noastre științifice actuale. Unele ITE apar ca entități întunecate (figura 1) în timp ce altele dau o strălucire luminoasă (Figura 2). 

 (fig. 1)  (fig. 2)

 "Aceasta este o descoperire interesantă. Noi nu știm ce sunt aceste entități; sunt complet invizibile pentru ochii noștri, binoclurile noastre, sau telescoape tradiționale Galileo, dar aceste obiecte sunt pe deplin vizibile pe camerele atașate la telescopul nostru Santilli ", a declarat dr Ruggero Santilli, CEO Thunder Energies Corp.

 

Informatii tehnice pot fi obținute AICI: http://www.thunder-energies.com/docs/ITE-paper-12-15-15.pdf