VTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM SlideshowVTEM Slideshow

Hidrogenul și tehnologiile conexe


Pe acest site vom prezenta hidrogenul, multitudinea de tehnologii prin care se poate obține, precum și tehnologiile care-l folosesc

 De ceva vreme hidrogenul a devenit combustibilul viitorului, atât prin folosirea lui directă în transport cât și la producerea de energie electrică.

Mai nou au apărut și continuă să apară frecvent diverse tehnologii de fuziune la rece, tehnologii care folosesc hidrogenul și  de care ne vom ocupa în mod special, prezentând toate materialele pe care le vom găsi în spațiul media, precum și avansul în aplicarea acestor tehnologii.

O să mai prezentăm de asemenea și alte tehnologii demne de adus la cunoștința publicului, chiar dacă nu au legătură cu hidrogenul, tehnologii care considerăm că merită să fie cunoscute.

Sunteți invitați să participați activ pe acest site, cu informații, realizări proprii și/sau discuții pe forum. Dorim să începem cât de curând realizarea unor dispozitive pentru obținerea energiei electrice cum ar fi generatorul cu plasmă - Keshe, pentru care vom avea nevoie de tot ajutorul posibil, atât științific cât și material. În final tot ceea ce vom realiza va fi făcut public (toate cunoștințele și planurile de realizare) astfel încât oricine dorește, să poată beneficia de aceste noi și ieftine tehnologii.

Deci, ajutați-ne pentru ca la rândul nostru să vă ajutăm, împreună vom reuși!